BEST OF KEBAP & PIZZA DENDER

BEST OF KEBAP & PIZZA DENDER Dender Snack & Pizza 9470

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 374 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Best of Kebap & Pizza Dender. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 14:32 Het eten was zeer lekker en stipt op tijd geleverd. 1 tip: ik had lookbroodjes gevraagd, ik dacht dat ik twee van 2 soorten ging krijgen maar het waren er veel meer. Best eens op de website het aantal zetten als je 1 portie vraagt.
23 mei 2022 om 21:56 Lekker en tijdige levering
22 mei 2022 om 22:42 Supersnelle levering, nadien wisten we ook waarom. Gewoon heropgewarmde kebabschotel, zonder groenten. Zelfs de mayonaise was mee opgewarmd. Niet voor herhaling vatbaar.
21 mei 2022 om 21:53 Pas contente de mon repas !!! Le dürüm : viande trop cuite, trop sec, pas de crudités !!! Capsallon : pas de crudités !!!
18 mei 2022 om 0:14 Heel lekker eten op tijd gebracht wat kan een mens nog meer verlangen?
17 mei 2022 om 19:37 De frietjes in het kapsalon waren halfrauw, net zoals in de durum. Niet echt goed, maar ook niet het slechtste.
14 mei 2022 om 0:16 Snelle levering en top zoals altijd , mega lekker ,aanrader
13 mei 2022 om 20:08 Geleverd 10 minuutjes vroeger dan verwachte uur dus dat is altijd leuk. Nog heel warm en rekening gehouden met de gevraagde groentjes. Top!
13 mei 2022 om 8:51 1ste keer besteld, lang broodje kip en friet was lekker en het broodje zelf ook heel knapperig.
6 mei 2022 om 19:26 Rien à dire. Le repas était bon et il a été livré à l heure demandée